Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tips kalau travel to London

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Tips kalau travel to London

    Baru-baru ni berkesempatan ke London. Keje sambil2 jalan2 la heheh...anyway nak share tips based on my experience

    1. Baju budak2 wajib beli kt Primark. Harga murah dan kualiti ok. Lagipun barang2 budak takde tax kat sini
    2. Kalau nak makan senang halal banyak je kat area Bayswater
    3. Makan dekat Malaysian Hall, harga murah makan pun sedap
    4. Kalau nak berjalan keluar london, macam tengok stonehenge ke book awal2 dan plan awal
    5. Naik london eye tu beli tiket fast track. Guna app macam Klook je cepat dan mudah
    6. Claim VAT better masuk kad terus, sebab kalau cash duit MYR ada pulak kena tolak2. Rugi lagi2 kalau sikit je


    Itu jela. Kalau ada lagi nanti later tambah2...

  • #2
    Hehehe..bestkan shopping primark..keje ape yg sampai dapat pi london ni..syiok nye

    Comment


    • #3
      claim VAT masuk kt kad terus tu macamana? tak brapa faham

      Comment

      Working...
      X