Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ho Chi Minh

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • mykancilLtoS
    started a topic Ho Chi Minh

    Ho Chi Minh

    Ramai orang Malaysia yang sakan ke Ho Chi Minh..shopping, jalan2..tapi yang trending skang ialah shopping dan bisnes trip..maklum la kat sana banyak copy ori brand butik yang mahal2 kat Malaysia..so bile pegi sana dapat harga yang jauh beza..dengan bermacam range of quality..

    Ni dah banyak lalu kt newsfeed, advertisement trip te Ho Chi Minh untuk shopping raya..anyone with experience? Orang rumah duk bunyi2 nak shopping kt ctu..

  • backpacker
    replied
    Vietnam adalah second world largest coffee producer afterBrazil.

    Leave a comment:


  • radhiahjalal
    replied
    Originally posted by backpacker View Post
    Nak pi minum kopi Vietnam yang famous tu je hehe
    Kopi tu kt Malaysia pun ade..hahaha..tapi feel la tak sama

    Leave a comment:


  • backpacker
    replied
    Nak pi minum kopi Vietnam yang famous tu je hehe

    Leave a comment:


  • mykancilLtoS
    replied
    Originally posted by cocoberry View Post
    Sama aje shopping di Malaysia..kalau untuk individu or family, tak perlu kot sampai ke sana..kirinm aje dengan personal shopper..tapi kalau untuk tujuan bisnes,
    sekerat je komen nye..tapi leh paham la..kalau untuk tujuan bisnes kire berbaloi la ye

    Leave a comment:


  • cocoberry
    replied
    Sama aje shopping di Malaysia..kalau untuk individu or family, tak perlu kot sampai ke sana..kirinm aje dengan personal shopper..tapi kalau untuk tujuan bisnes,

    Leave a comment:

Working...
X