Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ho Chi Minh

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ho Chi Minh

    Ramai orang Malaysia yang sakan ke Ho Chi Minh..shopping, jalan2..tapi yang trending skang ialah shopping dan bisnes trip..maklum la kat sana banyak copy ori brand butik yang mahal2 kat Malaysia..so bile pegi sana dapat harga yang jauh beza..dengan bermacam range of quality..

    Ni dah banyak lalu kt newsfeed, advertisement trip te Ho Chi Minh untuk shopping raya..anyone with experience? Orang rumah duk bunyi2 nak shopping kt ctu..

  • #2
    Sama aje shopping di Malaysia..kalau untuk individu or family, tak perlu kot sampai ke sana..kirinm aje dengan personal shopper..tapi kalau untuk tujuan bisnes,

    Comment


    • #3
      Originally posted by cocoberry View Post
      Sama aje shopping di Malaysia..kalau untuk individu or family, tak perlu kot sampai ke sana..kirinm aje dengan personal shopper..tapi kalau untuk tujuan bisnes,
      sekerat je komen nye..tapi leh paham la..kalau untuk tujuan bisnes kire berbaloi la ye

      Comment


      • #4
        Nak pi minum kopi Vietnam yang famous tu je hehe

        Comment


        • #5
          Originally posted by backpacker View Post
          Nak pi minum kopi Vietnam yang famous tu je hehe
          Kopi tu kt Malaysia pun ade..hahaha..tapi feel la tak sama

          Comment


          • #6
            Vietnam adalah second world largest coffee producer afterBrazil.

            Comment

            Working...
            X