Announcement

Collapse
No announcement yet.

Teapot milk thailand yang viral

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Teapot milk thailand yang viral

    Mana nak cari kedai Jual ni ...mcm tgh viral sekarang ni ...kat Thailand kat Danok ada jual tak ?


    Click image for larger version

Name:	TP02.jpg
Views:	1
Size:	69.9 KB
ID:	3171

    Click image for larger version

Name:	Tp01.jpg
Views:	1
Size:	71.5 KB
ID:	3172
    Last edited by BeruangKutub; 16-12-18, 10:48 PM.

  • #2
    Ahahahaha..menarik dr segi packaging..tak bahaya tin..tidak ada pencemaran

    Comment


    • #3
      Haha packaging je tak bahaya ..makanan tu bahaya ...manisssssss ....

      Comment


      • #4
        Gula tinggi..potong kaki tuuhhhh

        Comment


        • #5
          Thailand ni ade je idea fresh kan? pakar produk diorang ni brialiant la!

          Comment


          • #6
            Strategi pemasaran memang A kan..lain dr yang lain

            Comment


            • #7
              Originally posted by radhiahjalal View Post
              Strategi pemasaran memang A kan..lain dr yang lain
              aah yang ni setuju. memang packaging dia menarik dan kalau dpt kat budak2 takdela bahaya sangat...teringat plak kat anak sedara luka tangan dia pegi bukak peti ais kena tin susu

              Comment


              • #8
                Originally posted by RedVios View Post

                aah yang ni setuju. memang packaging dia menarik dan kalau dpt kat budak2 takdela bahaya sangat...teringat plak kat anak sedara luka tangan dia pegi bukak peti ais kena tin susu
                first time jumpa ingat krim apa. takut budak budak terconfius dgn benda bukan makanan

                Comment

                Working...
                X