Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tempat Menarik di Thailand

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • imrankhalid
    started a topic Tempat Menarik di Thailand

    Tempat Menarik di Thailand

    Asyik tengok tempat makan je..jom tengok tempat menarik di Thailand
    Thailand adalah sebuah negara yang mempunyai tempat yang cantik dan menakjubkan dan ianya sukar untuk memilih hanya satu destinasi bagi and...

  • KucingKelabu
    replied
    Originally posted by imrankhalid View Post
    Tak sampai salji kot..ahahaha
    Ingatkan dapat main Salji ...jakun sikit klu Salji ni ..nmpak kat TV cam best je gebu ..sapa pernah main salji ??

    Leave a comment:


  • imrankhalid
    replied
    Tak sampai salji kot..ahahaha

    Leave a comment:


  • KucingKelabu
    replied
    Originally posted by chempedak View Post
    Chiang Mai tu macam tempat sejuk, ramai biker dok pegi sana
    Ada Salji ke ?

    Leave a comment:


  • chempedak
    replied
    Chiang Mai tu macam tempat sejuk, ramai biker dok pegi sana

    Leave a comment:


  • mykancilLtoS
    replied
    Phi phi Island is beautiful..

    Leave a comment:


  • cocoberry
    replied
    Pasir Putih, air hijau..nampak karang laut..perghhh very nice view

    Leave a comment:


  • KucingKelabu
    replied
    Thailand pulau-pulau dia memang superb cantik...

    Leave a comment:


  • MintTos
    replied
    koh lipe pun bagus org kata

    Leave a comment:


  • radhiahjalal
    replied
    Bangkok by train pun syiok..tapi berejam la duk dalam train tu

    Leave a comment:

Working...
X