Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tempat Menarik di Thailand

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Tempat Menarik di Thailand

    Asyik tengok tempat makan je..jom tengok tempat menarik di Thailand
    Thailand adalah sebuah negara yang mempunyai tempat yang cantik dan menakjubkan dan ianya sukar untuk memilih hanya satu destinasi bagi and...

  • #2
    Bangkok by train pun syiok..tapi berejam la duk dalam train tu

    Comment


    • #3
      koh lipe pun bagus org kata

      Comment


      • #4
        Thailand pulau-pulau dia memang superb cantik...

        Comment


        • #5
          Pasir Putih, air hijau..nampak karang laut..perghhh very nice view

          Comment


          • #6
            Phi phi Island is beautiful..

            Comment


            • #7
              Chiang Mai tu macam tempat sejuk, ramai biker dok pegi sana

              Comment


              • #8
                Originally posted by chempedak View Post
                Chiang Mai tu macam tempat sejuk, ramai biker dok pegi sana
                Ada Salji ke ?

                Comment


                • #9
                  Tak sampai salji kot..ahahaha

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by imrankhalid View Post
                    Tak sampai salji kot..ahahaha
                    Ingatkan dapat main Salji ...jakun sikit klu Salji ni ..nmpak kat TV cam best je gebu ..sapa pernah main salji ??

                    Comment

                    Working...
                    X