Announcement

Collapse
No announcement yet.

Melancong secara virtual

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Melancong secara virtual

    Ok ni orang jakun sikit nak cerita. Baru terperasan yang kalau kite click map dekat Google, nanti dapat view map secara 360.

    Best betul..dan baru la tau kat mana kedudukan antartica XD.

    Selalu suka tengok streetview, yela walaupun bukan la real time, tapi boleh tengok keadaan sesuatu tempat tu...cuba cari rumah sendiri dan tgk bile gambar rumah korang dia snap dan letak dalam database ahaks..

    So macam antartika ni, xtau bile la boleh dapat pegi kan...dah la jauh bebenor, sejuk bangat pulak tu...duit berapa ribu plak nak abis huhuu...

    so jalan2 jela guna street view hahah

    Click image for larger version

Name:	Screen-Shot-2019-07-01-at-12.29.31-AM.jpg
Views:	1
Size:	67.6 KB
ID:	4830

  • #2
    dating secara virtual pun ada https://borakmalaysia.wixsite.com/home

    Comment


    • #3
      It would be convenient for locals who want to see cool & hidden places in Malaysia but have time and budget constraints.

      Comment

      Working...
      X