Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tips for Jimat Shopping

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Tips for Jimat Shopping

    Biasa bila time sale ni..ada tak jumpa sale, buy 2 additional 30%, buy 3 additional 40%..meh nak cerita..cara cam na hendak dapatkan maksimum discount..senang ja..mase kite usha kasut kan..usha sekali pelanggan lain yang nak beli kasut gak..pastu tanya diorang..cari lah 3 orang..dapatlah max discount tu nanti..

    Try lah korang..memang berbaloi tau..saya beli kasut tadi..harga asal rm700 lebih..lepas diskaun rm389, then lepas dapat 2 lagi geng, menjadikan 3 orang..harga kasut tu jadi rm233 ja..seronok la..kasut warna apa pun x pa..janji jenis n design yg saya nak...

    ​​​​​

  • #2
    shopinng sakan raya ..haha jarang dah nak shoping raya bila dah berusia ni ..pakai je apa yang ada ....

    Comment


    • #3
      menarik jugak idea ni..cuma kena mulut manis la tanya orang lain hehe

      Comment


      • #4
        Kebetulan..tapi tips ni leh gune bile2 mase sale. Haha

        Comment


        • #5
          imrankhalid len kali ajak la i share..hehe

          Comment


          • #6
            Originally posted by chempedak View Post
            menarik jugak idea ni..cuma kena mulut manis la tanya orang lain hehe
            Nak jimat..kene la sanggup mulut manis..ahahaha..kalau tak beli mahal la

            Comment


            • #7
              post kt FB pastu sapa respon pakat meetup pi beli sekali hehe

              Comment


              • #8
                Originally posted by backpacker View Post
                post kt FB pastu sapa respon pakat meetup pi beli sekali hehe
                Good idea gak..mutual agreement la kan..kalau personal shopper pun leh la buat duit gaya ni

                Comment


                • #9
                  Skang ni musim sale ke? Sale merata2..macam dah tak de season

                  Comment

                  Working...
                  X