Announcement

Collapse
No announcement yet.

Welcome to 2020

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Welcome to 2020

    Betul lah macam wawasan 2020, mmg betul ada kereta terbang.

    Cuma tka clear lagi mcm mana nnti, mcm mana nak uruskan route kt udara ni. takut gak benda2 terbang ni. kang tak pasal2 jatuh ats rumah.

    Maybe good start, hnya teksi je boleh beli. bukan org biasa.

    There are a number of flying taxi startups out there, but Lilium has stood out with its unique airplane-like design and serious aeronautical cred. Now, the comp...

  • #2
    yeay cool giler ..... dah lama tunggu sejak tgk ceta Back to the Future dari zaman sekolah ....cool giler ..

    Comment


    • #3
      akhirnya..kereta terbang dah jadi kenyataan.. macam cerita kartun MASK..hehe

      Last edited by chempedak; 23-05-19, 08:43 AM.

      Comment


      • #4
        Betul ke tu..bile la kite leh memiliki..kalau teksi je ade..naik teksi la lepas ni..dapat la merasa

        Comment


        • #5
          Originally posted by chempedak View Post
          akhirnya..kereta terbang dah jadi kenyataan.. macam cerita kartun MASK..hehe

          pergh....tak penah tengok cerita ni....zaman bila nih?

          Comment


          • #6
            Originally posted by chempedak View Post
            akhirnya..kereta terbang dah jadi kenyataan.. macam cerita kartun MASK..hehe

            haha legend ni siap beli toy dia ,,,paling suka motor ninja yang boleh jadi helicopter .... jet yang orang jahat pun cool gak

            Comment


            • #7
              Originally posted by konarbaring View Post
              Betul lah macam wawasan 2020, mmg betul ada kereta terbang.

              Cuma tka clear lagi mcm mana nnti, mcm mana nak uruskan route kt udara ni. takut gak benda2 terbang ni. kang tak pasal2 jatuh ats rumah.

              Maybe good start, hnya teksi je boleh beli. bukan org biasa.
              Baru perasan yang paling best ...Kereta ni Elektrik ..tak pakai minyak ...wow ......mesti lagi save mcm ni ....Environmental Friendly lagi ..

              Comment


              • #8
                Originally posted by KucingKelabu View Post

                Baru perasan yang paling best ...Kereta ni Elektrik ..tak pakai minyak ...wow ......mesti lagi save mcm ni ....Environmental Friendly lagi ..
                yup...lepas ni kena ada bnyak bengkel repair motor, takde kotor2 minyak hitam dah

                Comment


                • #9
                  Cool. Tapi lebih suka mini cooper yg dah launch tu: https://www.wapcar.my/news/info/114?...rom_RM_279,888

                  Comment

                  Working...
                  X