Announcement

Collapse
No announcement yet.

Panduan baru cermin gelap

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Panduan baru cermin gelap

    Boleh dah kan cermin gelap..kiki..so lepas ni senang la beli kereta recond dr jepun untuk buat puspakom..
    DISEBABKAN masih ramai yang keliru, buntu, sakit jiwa, dan mental, maka kami buat satu artikel edisi mudah faham tentang peraturan baharu cermin gelap

  • #2
    Hmm beli penahan panas cermin yang tampal dari dalam tu senang ...tak yah fikir .... kalau roadblock bleh cabut ..... mmg ok sejuk je ...

    Comment


    • #3
      Yang Jenis camni kat Mr DIY pun ada jual ...

      Comment


      • #4
        okla tu...belakang boleh gelap.

        senang mak2 / anak dara nk buka tudung, kalo travel jauh2. keta pun sejuk sikit...cuma dah biasa terang2, bila gelap2 ni rasa pelik plak...mcm rimas...hahah

        Comment


        • #5
          bestnya..sejuk sikit kereta..kalo tak jenuh full; blast aircond sepanjang jalan kalau travel tengahari

          Comment


          • #6
            Ahahaha ..yezza gelap terus ..untung la yang belakang..yg depan pun boleh dah gelap..untung kedai tinted kereta

            Comment


            • #7
              Originally posted by radhiahjalal View Post
              Ahahaha ..yezza gelap terus ..untung la yang belakang..yg depan pun boleh dah gelap..untung kedai tinted kereta
              security pun risau gak tu...kalo apa2 hal.

              Comment

              Working...
              X