Announcement

Collapse
No announcement yet.

Travel with Kids

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Travel with Kids

    Baru-baru ni kami travel dengan anak2 ke korea..huhu..memang mencabar la..itinerary macam quite heavy..maklum la sendiri nye pakej melancong..so kalau boleh, nak fully used the time la kan..

    Mental and fizikal memang kene fit..eapecially kalau ade anak yang kene dukung..huhu..helok sangat la kan cabaran tu..

    Anyway, semuanya berjalan lancar..walau tak dapat cover semua tempat as planned..anak2 tak la meragam mane..and yang penting, sihat..

  • #2
    ya paling penting sihat takde keracunan makanan, demam atau lain2. kalo tak spoil trip

    Comment


    • #3
      Share sikit apa yang menarik ...trip berapa hari ...bleh lah share intenari ngan kos .... mana tau turn kami pulak nak pi next time ...huhuhhuh

      Comment


      • #4
        Aah..bape total hangus bos? Mesti ade dalam 10-15k kan..dah peginye pun sefamily..

        Comment


        • #5
          Flight rm4.5k AA sekali makan n baggage 25kg pergi+45kg balik
          ​​​​airbnb (rumah ade dapur+mesin basuh) rm1.5k untuk 5 malam

          Ni yang wajib la.. then
          Transport + themepark + tiket entry ke mane2 rm2k
          Makan makan rm2k
          Lain2 rm2k

          Total semua rm12k untuk 2 dewasa, 1 remaja, 1 kanak2 dan 1 baby

          Comment


          • #6
            Wow banyak gak tu .... orait la tu satu family bercuti ...... jalan belasah sendiri redah je ke or pakai tourist guide ?

            Comment


            • #7
              Rasenya kalau kos tu mcm redah sendiri je...tourist guide lagi mencabar kot harga nya...haha

              Comment

              Working...
              X