Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dron penghantar barang diluluskan di Australia

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Dron penghantar barang diluluskan di Australia

    Nampaknya selepas ini pembelian atas talian akan menjadi semakin efektif. Mungkin selepas buat pembayaran barang yang dipesan akan sampai dalam masa satu jam. Tak keluar rumah la kita nampaknya selapas ini hehe
    CANBERRA - AUSTRALIA . Sebuah firma dikaitkan dengan Google mula membuat penghantaran dan kiriman barangan kecil ke Canberra selepas syarikat itu mendapat lampu hijau daripada pemerhati penerbangan di Australia.

  • #2
    bagus ni dgn harapan harga courier bertambah murah dan semua orang boleh shoping dari rumah shj

    Comment


    • #3
      Hebat nye teknologi..makin lame makin bertambah maju tu..hebat sungguh kan

      Comment


      • #4
        Courier servis pakai dron mesti mahal..sekarang pun dah shopping dr rumah..ade yang free postage lagi

        Comment


        • #5
          Barang 2 kecik mcm makanan boleh la buat masa ni. Next maybe teleportation la lebih cepat hehe

          Comment


          • #6
            okla. org lebih ramai percaya bli barang online. peluang meniaga pun meningkat

            Comment


            • #7
              Originally posted by mykancilLtoS View Post
              Courier servis pakai dron mesti mahal..sekarang pun dah shopping dr rumah..ade yang free postage lagi
              Awal awal mungkin mahal ...tapi harga dron dah murah ...mesti kos dron dan bateri lagi murah dari kos pekerja dan lori …

              Comment


              • #8
                Ye tak ye jugak kan..ok ok setuju

                Comment


                • #9
                  dia letak kt laman rumah la kot eh? kalau rumah flat camne? tinggal kt luar pintu? mau kena sebat..heheh

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by konarbaring View Post
                    dia letak kt laman rumah la kot eh? kalau rumah flat camne? tinggal kt luar pintu? mau kena sebat..heheh
                    Maybe dah sampai ada orang yang akan call .... kena ada sistem terima ..takkan main letak je ...jenuh kalau ilang ... maybe kena klik receive kat apps yang disediakan

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by KucingKelabu View Post

                      Maybe dah sampai ada orang yang akan call .... kena ada sistem terima ..takkan main letak je ...jenuh kalau ilang ... maybe kena klik receive kat apps yang disediakan
                      ada la tuh kan.kalau tak ssh gak

                      Comment

                      Working...
                      X