Announcement

Collapse
No announcement yet.

Best Vacation Top 10

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Best Vacation Top 10

    Jom layan travel clips ni..syiok ooo

  • #2
    Uish..mmmg mampu layan jela travel clips..nak pegi dan buat tu scarynya...berani betul diaorang ni

    Comment


    • #3
      extreme ni..tapi best gila kalo dapat buat

      Comment


      • #4
        Kan kan..saya tak buat la..gayat ooo...hahahaha..takut kene heart attack je..

        Comment


        • #5
          Kalau nak travel banyak yang kena disediakan, semua boleh cari di https://bazaraya.my/sport-goods-store/travel banyak pilihan!

          Comment


          • #6
            huhu ...banyak yang tersesuai dgn umur sekarang haha .... rugi pulak tak try semua tu masa muda-muda dulu

            Comment


            • #7
              Masih boleh lagi BeruangKutub ..anggap la umur tu tak berganjak pun ..

              Comment


              • #8
                extreme....tp exciting...heheh

                Comment


                • #9
                  yang sakit jangtung jangan try ye ..kot suka jadi duka lak

                  Comment


                  • #10
                    tgk gambar tu jgn la try2.....bnyak je kes org mati sebab nak selfie je.....kang org tnya apa sebab kematian, segan nak jawab...

                    Comment

                    Working...
                    X