Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kuala Lumpur Airport Shopping

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kuala Lumpur Airport Shopping

    Dekat Kuala Lumpur Airport or KLIA ni ade satu Outlet..Mitsui Premium Outlet nama nya..so kalau korang terkena flight delay ke..boleh la jenjalan sini dulu..instead berpusing2 kat KLIA tu..ape je kedai yang ada ..harga pun boleh tahan mahal..lain la kalau KLIA2..banyak gak kedai..

    Hari tu otw balik kg kat seremban, singgah la mitsui ni..hahaha..bocor la poket..lain macam sale nya..hahahaha

    Ramai gak aku tengok orang luar yang datang sementara nak tunggu flight depa..siap tarik luggage bag segala...

    Tapi shopping kat outlet memang best..banyak sale..buy 2 free 2..buy 2nd pair, additional 10% discount, buy 2 pair free 1..haaa memacam lagi..

  • #2
    Adakah terdapat cara untuk mencari hotel berhampiran kuala lumpur airport dengan kos murah kerana saya menempah hotel banyak kali di kuala lumpur dengan kos murah melalui hotels.com promo code malaysia tetapi saya tidak pernah memesan di sini ...

    Comment


    • #3
      Wow..mitsui premium outlet ye..selalu shopping dekat outlet memang lebih berbaloi dari mall biasa..cume nye outdated model sikit la daripada butik..

      Comment


      • #4
        memang menarik shopping di Mitsui..pastikan cash penuh dalam wallet hehe

        Comment


        • #5
          Originally posted by chempedak View Post
          memang menarik shopping di Mitsui..pastikan cash penuh dalam wallet hehe
          Tak perlu cash pun tak pe..gune aje lah kad yang boleh swipe..ahahahha

          Comment


          • #6
            Yelah ...hari tu teracun gak beli Kasut ... makanan pun macam sedap-sedap ...tapi biasa la mahal sikit makanan sebab barang lain dah offer ...banyak juga brand2 menarik yang xde kat oulet lain macam Solomon, Asic ...parking pun banyak ..bayarlah kan ..awal dulu free ...tapi orang ramai parking situ kalau travel kot ...sebab tu bayar dah sekarang ...kalau tak rugi lah parking airport hahah

            Comment

            Working...
            X