Announcement

Collapse
No announcement yet.

east malaysia states

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • east malaysia states

    these are east malaysia states
    1. kelantan
    2. terengganu
    3. pahang

    like terengganu the most, expecially their food, sata and keropok lekor kg losong

    share yours

  • #2
    Jarang sangat ke pantai timur ni..jauh..tapi pantai timur memang awesome..i like batik kelantan

    Comment


    • #3
      sudah tentu pantai dan pulau yang sangat cantik dan bersih

      Comment


      • #4
        patin tempoyak, must visit kalau pergi.

        Comment


        • #5
          Originally posted by konarbaring View Post
          patin tempoyak, must visit kalau pergi.
          Again food is the most famous culture in Malaysia..

          Comment


          • #6
            haah belah East Coast ni makan memang best ... sapa orang pantai timur share sikit ... nak ke Kuantan bulan 3 ni ...Patin Tempoyak di Kuantan mana yang sedap ... penah try Patin Bangau di Temerloh memang best ...Kuantan ada cawangan ke ?

            Comment


            • #7
              Originally posted by BeruangKutub View Post
              haah belah East Coast ni makan memang best ... sapa orang pantai timur share sikit ... nak ke Kuantan bulan 3 ni ...Patin Tempoyak di Kuantan mana yang sedap ... penah try Patin Bangau di Temerloh memang best ...Kuantan ada cawangan ke ?
              patin tepi sungai temerloh tu paling lejen. melantun-lantun pedasnya.hahaha.

              tapi kalau ada kawan2 org pahang, maybe depa leh suggest yg lebih power dr yg tu. yg tu sebb dah popular sgt.

              Comment


              • #8
                Kalau bleh share ..tempat makan Patin Tempoyak di area Kuantan ...

                Comment


                • #9
                  Originally posted by BeruangKutub View Post
                  Kalau bleh share ..tempat makan Patin Tempoyak di area Kuantan ...
                  boleh try yg ni. review pun banyak kata ok.

                  Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.

                  Comment


                  • #10
                    Sata dan sotong goreng tepung Terengganu memang menjilat jari!

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by backpacker View Post
                      Sata dan sotong goreng tepung Terengganu memang menjilat jari!
                      yes sata.....memang penuh isi ikan...

                      Comment

                      Working...
                      X