Announcement

Collapse
No announcement yet.

Difference between west malaysia and east malaysia?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Difference between west malaysia and east malaysia?

    whats the differrent west malaysia to east malaysia states? like east malaysia more, sebab budaya & food dia lain dari east malaysia. Banyak sea food area sana.

    culture pun more preserve thare.

    share pendapat korang, kot ada yang miss

  • #2
    Setuju sangat..ada banyak cultural village dan persembahan kebudayaan untuk mengekalkan budaya masyarakat setempat..memang lebih nampak keaslian nya..

    Comment


    • #3
      Aku suka gak sabah sarawak ni..seafood paling best..gauot terus kalau kene..hahahaha..ttapi serius ly seafood best dan murah

      Comment


      • #4
        Sabah dan Sarawak banyak tempat yang masih belom dibangunkan ...Hutan-hutan pun banyak yang tak terusik lagi ...memang best travel sana enjoy Nature life ...

        Comment


        • #5
          yup, nature + seafood heaven.

          Comment


          • #6
            Air asia buat promo KL - KCH...RM 13, Return RM26...ade yang dapat tiket murah tu..tengah minggu la of kos..kalau xde ape..ok sangat pegi

            Comment


            • #7
              Tapi belah semenanjung Malaysia best lagi kalau nak shoping ..lebih banyak choice dan lebih bnayak tempat membeli belah

              Comment


              • #8
                Originally posted by radhiahjalal View Post
                Air asia buat promo KL - KCH...RM 13, Return RM26...ade yang dapat tiket murah tu..tengah minggu la of kos..kalau xde ape..ok sangat pegi
                wow...menarik tu....tp dah sampai kuching tak tau nk gi jln mana...ada tentatif cdangan?

                Comment

                Working...
                X