Announcement

Collapse
No announcement yet.

Telefon boleh lipat Xiaomi

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Telefon boleh lipat Xiaomi

    telefon ni yang paling interesting utk jenis boleh lipat sofar. ada dah beberapa dari samsung dll, tp tak menarik sangat n nmpak clunky.

    design telefon sekarang dah siturated, boring, takde wow factor sangat, paling-paling screen berlobang, takuk, camera power sikit dll. itu sebab pasaran smartphone dunia pun dah agak slow, plus telefon lama still elok n boleh pakai.

    nak kena kembali balik macam time iphone first keluar dulu, semua org interested sebab benda baru n tak pernah tengok, plus pelik skit. So maybe screen boleh lipat tu boleh kembalikan excitement macam tu semula. orang dah bosan dengan improvemnt yang minor.

    Peranti dengan skrin boleh-lipat akan menjadi trend terhangat 2019 dengan beberapa pengeluar mengesahkan ia sedang dibangunkan atau akan dilancarkan pada suku pertama 2019. Sebelum ini rekaan peran…

  • #2
    yep kena ada WOW yang baru..hologram screen la kut pasni

    Comment


    • #3
      Originally posted by backpacker View Post
      yep kena ada WOW yang baru..hologram screen la kut pasni
      itulah, something mcm tu...beyond lcd screen.

      kalau ikut hukum innovasi, the best screen is no screen....maybe hologram, tp nmpak mcm teknlogi lapuk gak tu. mcm tak reliable lg. google lens dulu pun dah scrap.

      so, implan kt otak trus la...heheh, trus dpt overlay image kt otak...so lcd screen will be something in the past

      Comment


      • #4
        Teknologi futuristik sangat aih...hahahaha..macam dah tak real pulak

        Comment

        Working...
        X