Announcement

Collapse
No announcement yet.

Samsung Galaxy s10

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Samsung Galaxy s10

    sapa kaki samsung dah boleh menabung ye. tak tau la berbaloi ke tak, harap harga bukanlah tahap kena derma buah pinggang plak nanti.hahaha

    tapi sofar, huawei untuk 2018 antara yg paling pantas dengan features2 baru termasuk tambahan camera kat belakang.

    p/s: nak tunggu ada 8 kamera baru nk tukar hp lama ni.hahah

  • #2
    Huyooooo..canggih bonar hp skang ni..pastu hidup dengan hp je la gamaknya

    Comment


    • #3
      Originally posted by cocoberry View Post
      Huyooooo..canggih bonar hp skang ni..pastu hidup dengan hp je la gamaknya
      takpe.kira hobi...ahaha

      Comment


      • #4
        Ni lagi canggih boleh lipat bro ... Samsung Galaxy Fold ... xtau lah berapa harganya ni
        Ten years after the first Galaxy, we didn't just change the shape of the phone. We changed the shape of tomorrow. Pre-register for the new foldable phone.

        Comment


        • #5
          Macam tak caya je hahah ...Samsung Galaxy Fold Panel boleh lipat
           

          Comment


          • #6
            Keluar dah kat market..laju betul..kene pre order nak beli samsung ni..sungguh laju dan maju

            Comment


            • #7
              Amik ko dengar ceta rega Samsung Galaxy Fold ni 8K ...giler kentang

              Comment


              • #8
                gila la samsung fold ni..lepas ni apa la pulak..hahah

                Comment


                • #9
                  lepas ni takyah screen, implan dlm otak trus. nnti tgk youtube gelak sorang2...baru nampak rare.hahah

                  Comment

                  Working...
                  X