Announcement

Collapse
No announcement yet.

Hati-hati dengan promosi tiket penerbangan murah

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • RedVios
    started a topic Hati-hati dengan promosi tiket penerbangan murah

    Hati-hati dengan promosi tiket penerbangan murah

    Baru-baru ni kawan aku kena tipu weh tiket murah ke Jepun. Padahal dia beli dengan kawan yang kerja dengan Travel Agent.

    Untuk peringatan, kalau beli tu make sure dapat tiket dulu baru beli yang lain.

    Nak lagi betul-betul safe, beli la direct dari Airlines yang ada atau agen yang boleh dipercayai.

  • cocoberry
    replied
    Dulu ade kes gak..tiket prgi je ade..tiket balik tak ade rupenya..haru jadinya..dah duk kat tempat orang takde tiket nak balik..

    Leave a comment:


  • mykancilLtoS
    replied
    Untuk lebih terjamin, memang beli zendiri..jAngan terpengaruh dengan iklan dan harga murah

    Leave a comment:


  • BeruangKutub
    replied
    Sekarang ni macam - macam cara orang buat duit ..Scam di merata tempat ..... nak percaya kawan sendiri pun dah susah

    Leave a comment:

Working...
X