Announcement

Collapse
No announcement yet.

Apa tu Oyo?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Apa tu Oyo?

    Anyone pernah try tak OYO? Tengok aritu macam viral je pasal OYO. Kononnya sampai RM1 offer duduk hotel.

    Tapi kena sharing banyak baru dapat rasanye la..tak pernah try lagi.

  • #2
    Apa ituOYO?
    OYO diperkenalkan pada tahun 2013 di INDIA, salah satu jenama yang terbesar dalam rangkaian Hotel dan bertujuan untuk menjadi jenama paling besar di serantau Asia. OYO telah diasas oleh RITESH AGARWAL, iaitu residen pertama Asia yang diterima ke Thiel Fellowship ( dimulakan oleh pengasas Paypal, Peter Thiel )

    6,500+ HOTELS
    180+ CITIES

    OYO telah beroperasi sejak tahun 2016 di Malaysia dan mempunyai sebanyak 200+ hotels di dalam rangkaian OYO dan sebanyak 5,000+ inventori bilik yang diubah suai telah tersebar luas di KUALA LUMPUR, PJ, SHAH ALAM, PENANG, MELAKA dan kemungkinan besar OYO akan beroperasi ke serata Malaysia sejak dari Januari 2016 !

    OYO kini berada di Malaysia
    Jumlah Hotel : 6,500 (200+ di Malaysia hari ini)
    Jumlah Bilik : 70,000+ (5,000+ di Malaysia hari ini)

    Source: http://www.syafierayamin.com/2016/08...tel-bajet.html

    Comment


    • #3
      pernah pakai sekali OYO ni.ok not bad

      Comment


      • #4
        Saya belom pernah lagi mencuba..berapa bintang backpacker ?

        Comment


        • #5
          Boleh la try..ade apps ke ape ke

          Comment


          • #6
            Oyo adalah peniaga hotel yang menyediakan tempahan hotel secara online dengan kos yang sangat murah di India tetapi selain itu anda boleh gunakan untuk tempahan hotel dengan klook malaysia kerana ia juga menyediakan dan berurusan secara online dengan bantuan klook promo code malaysia.

            Comment


            • #7
              Baru Perasan kat Penang ..letak besar besar brand OYO kat hotel tu ...ingatkan nama hotel tu OYO ...konfius .... Agoda/Traveloa/Trivago ke takde pulak buat sampai macam tu ....

              Comment

              Working...
              X