Announcement

Collapse
No announcement yet.

8 Korean Brands Are Being Recalled For Having Harmful

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 8 Korean Brands Are Being Recalled For Having Harmful

    Saja share untuk geng2 wanita dalam ni ...
    To all makeup enthusiasts out there, you might want to filter through your makeup kit after reading this! Korea's Ministry of Food and Drug Safety recently revealed that a total of 13 products sold by notable cosmetic brands produced by a local original design manufacturer (ODM) were found to contai...

  • konarbaring
    replied
    Originally posted by kerydell View Post
    Kena cari produk yang nature base la..yang confirm guna nature base. Atau pergi je ke mana2 pusat kecantikan...usually diaorg tak guna produk bahaya. Tapi duit kena standby la..sbb selalunya mahal
    tkpe, jgn pegi sensorang, kena abg teman la, time nk bayor tu pandai2 la, pinjam kad...hehehe

    Leave a comment:


  • kerydell
    replied
    Kena cari produk yang nature base la..yang confirm guna nature base. Atau pergi je ke mana2 pusat kecantikan...usually diaorg tak guna produk bahaya. Tapi duit kena standby la..sbb selalunya mahal

    Leave a comment:


  • konarbaring
    replied
    bahaya kalau ada mercury...takut woo...

    Leave a comment:


  • radhiahjalal
    replied
    Everything kene back to nature balik..rasanya pemakanan la yang kene jaga..eat real food, that you become real human..hahahha

    Leave a comment:


  • radhiahjalal
    replied
    Natural beauty la...cuci muka selalu..

    Leave a comment:


  • chempedak
    replied
    nenek kita pakai bedak sejuk buat sendiri je..hehe comel sampai tua. Organik dan selamat hihi. tapi bila pakai mcm opera la..

    Leave a comment:


  • BeruangKutub
    replied
    Tak semua la ..certain brand ..banysk local make up pun tak selamat ..oppss ..

    Leave a comment:


  • cocoberry
    replied
    Baru terbace ttadi...rupenye make up diorg pun tak selanat

    Leave a comment:

Working...
X