Announcement

Collapse
No announcement yet.

15 Makanan Viral Di Malaysia 2018

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Originally posted by yujik View Post

    macam ni u blh pergi makan tomyam mee lar, haha..pho street tu skrg dah pork free
    tapi aq lebih suka makan pork, skrg dah clear semua pork ke?? haizzz...ok lar, aq pergi makan tomyam sup

    Comment


    • #17
      Originally posted by hipson View Post

      tapi aq lebih suka makan pork, skrg dah clear semua pork ke?? haizzz...ok lar, aq pergi makan tomyam sup
      kecuali pork sup, ade byk pilihan lagi yg sedap2 punya...kalau u suka makan vietnam style punya makanan blh try lah

      Comment


      • #18
        Originally posted by yujik View Post

        kecuali pork sup, ade byk pilihan lagi yg sedap2 punya...kalau u suka makan vietnam style punya makanan blh try lah
        kalau aq x dpt fikir mau makan ape, aq akan pergi sana lar, haha

        Comment


        • #19
          Originally posted by hipson View Post

          kalau aq x dpt fikir mau makan ape, aq akan pergi sana lar, haha
          skrg ade byk makanan sedap, restoran cantik, kadang2 mmg x tau nak makan ape..

          Comment


          • #20
            Originally posted by yujik View Post

            skrg ade byk makanan sedap, restoran cantik, kadang2 mmg x tau nak makan ape..
            yupp, kadang2 fikir mau makan ape pun blh fikir 1 jam, mmg terlalu byk pilihan

            Comment


            • #21
              Originally posted by riston View Post

              aq x suka thai food& vietnam food, aq lebih suka korean food, hehe...
              makanan vietnam la sedap pastu sihat

              Comment


              • #22
                Originally posted by hipson View Post

                nak try thai food dgn vietnam food, ade yg paling recommend ke x?? yg selepas u makan, u x kan lupa
                pho street, sedap sangat !!

                Comment


                • #23
                  Originally posted by yujik View Post

                  pho street, sedap sangat !!
                  makanan ape paling sedap kat sana?? aq tinggal kat klang, jarang pergi kl, so kena tanya menu ape paling sedap

                  Comment


                  • #24
                    Originally posted by hipson View Post

                    makanan ape paling sedap kat sana?? aq tinggal kat klang, jarang pergi kl, so kena tanya menu ape paling sedap
                    aq rasa vietnamese noodles sedappp, u blh try...taip2 org punya perasaan x sama

                    Comment


                    • #25
                      Originally posted by yujik View Post

                      aq rasa vietnamese noodles sedappp, u blh try...taip2 org punya perasaan x sama
                      yalar, x try x tau sedap ke x...tapi kalau makanan tu kebanyakkan org ckp sedap, confirm makanan tu sedap

                      Comment


                      • #26
                        Originally posted by hipson View Post

                        yalar, x try x tau sedap ke x...tapi kalau makanan tu kebanyakkan org ckp sedap, confirm makanan tu sedap
                        kebiasaannya makanan yg sedap tu dah lama history nya... makanan yg baru2 keluar tu x byk sedap

                        Comment


                        • #27
                          Enjoy a nice private affair with a rich sugar mommy and get rm5000 anytime you meet privately. Whatsapp +601116672490 to get connected right now. Serious applicants only

                          Comment

                          Working...
                          X