Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nak Ke Paris? Hold dulu

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nak Ke Paris? Hold dulu

    Baru2 ni mas ada buat promosi murah, Kalau tak salah dlm 3k je pergi balik.

    Better hold, sebab kat sana ada riot. agak bahaya, awal-awal haritu ada yg cedera n mati.

    dengar kabar, ada yg dah menjangkit ke negara europe lain. So hati2 ye
    Dozens are arrested across France, as fewer protesters than in recent weeks defy the government.

  • #2
    Malaysia lebih aman kan..

    Comment


    • #3
      Originally posted by konarbaring View Post
      Baru2 ni mas ada buat promosi murah, Kalau tak salah dlm 3k je pergi balik.

      Better hold, sebab kat sana ada riot. agak bahaya, awal-awal haritu ada yg cedera n mati.

      dengar kabar, ada yg dah menjangkit ke negara europe lain. So hati2 ye
      Rasanya Hujung Tahun mmg harga mcm tu ....musim sejuk orang tak berjalan sangat ...

      Comment


      • #4
        hehe Paris ni overrated la..
        Paris adalah salah satu destinasi yang sangat menarik menurut media. Diberi nama jolokan seperti City of Lights dan City of Love ia menjadi tarikan pelancong dengan anggaran seramai 15 juta set...

        Comment


        • #5
          Originally posted by chempedak View Post
          hehe Paris ni overrated la..
          wow...teruk betul rupanya.crowded.busuk.tak sangka pulak.cancel lah gi sana

          Comment


          • #6
            Originally posted by konarbaring View Post

            wow...teruk betul rupanya.crowded.busuk.tak sangka pulak.cancel lah gi sana
            hehe, baik pegi Jepun atau Korea. Europe better pegi Bosnia.

            Comment


            • #7
              Jauh lagi impian ke Paris

              Comment


              • #8
                Originally posted by chempedak View Post

                hehe, baik pegi Jepun atau Korea. Europe better pegi Bosnia.
                bosnia kira Mediterranean kan. macam best jugak tu

                Comment

                Working...
                X