Announcement

Collapse
No announcement yet.

China Copy Eiffel Tower Paris Sekali dengan Bangunan sekelilingnya.

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • China Copy Eiffel Tower Paris Sekali dengan Bangunan sekelilingnya.

    Ini baru betul betul fake it till u make it....heheh

    Kalau tak mampu gi paris, boleh gi china je....heheh, boleh la posing2 selfie utk insta...heheh

    tp dari report yg dapat tahu, usaha ni tak menarik minat org utk datang, dan tempat tu langang. Maybe org lebih suka yg ori...hehe...

    Kalau korang? nak acah2 paris kt sini?...heheh
    In China's Zhejiang Provence, you'll find an intriguing place that's a "fake" Paris. How well does Tianducheng's replica pull off the French look?

  • #2
    diorang memang pandai wujudkan tarikan baru pelancongan. kita pun kena kreatif macam diorang jugak la

    Comment


    • #3
      China memang pandai bab copy mengopy cat ni hahah...tp tang building tu, jenis sangkut2 baju kt luar tu memang nampat sangat dekat China XD
      Attached Files

      Comment


      • #4
        Originally posted by PinkyStar View Post
        China memang pandai bab copy mengopy cat ni hahah...tp tang building tu, jenis sangkut2 baju kt luar tu memang nampat sangat dekat China XD
        hehe...habit dah tu. kalau org tak ramai. boleh jadi ghost town tu. sbb bnyak je town baru kt sana yg kosong, org tak nak duduk.

        Comment


        • #5
          Dahsyat, barang dah copy, bangunan pun boleh copy ori...

          Comment


          • #6
            Now dasar pandang ke Jepun..sudah tukar tau

            Comment

            Working...
            X