Announcement

Collapse
No announcement yet.

Step by Step cara nak gi Danok

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Step by Step cara nak gi Danok

    Sempoi gak brader ni, part dua ringgit tu memang....dah kena, kalo takde dia saja buat susah kat kita, hahah...al maklumlah masa tu first time.

    Mujur ada member yg faham, diselitnya dua ringgit tu...senyap trus..hahah...magic

    Ini cerita masa hari raya yang lepas. Masa tu kita orang turun ke Perlis sebab ada satu majlis ahli keluarga di sana pada keesokan harinya...

  • #2
    Hahah dah naik ye, kena RM2 skang...dulu rasanye mcm singgit je

    Comment


    • #3
      memang dah jadi budaya di sempadan. consider tips la kat diorang hihi

      Comment


      • #4
        Originally posted by chempedak View Post
        memang dah jadi budaya di sempadan. consider tips la kat diorang hihi
        hehe...budaya yg tak bagus, mula2 nak ikan bilis, lama2 nak pulak paus...heheh

        Comment


        • #5
          Sejak duit kita turun, jadilah rm2..budaya rasuah la kan

          Comment


          • #6
            Originally posted by mykancilLtoS View Post
            Sejak duit kita turun, jadilah rm2..budaya rasuah la kan
            yup rasuah dah jadi darah daging.lama2 boleh jadi barah.

            Comment


            • #7
              kalau kita anggap rasuah. kita pun bagi..so subahat jugak tu..acaner? kene anggap tips je la..erk

              Comment


              • #8
                I leave it with no komen..

                Comment


                • #9
                  heheh...boleh kira darurat kot....

                  Comment

                  Working...
                  X