Announcement

Collapse
No announcement yet.

F1 Kat Vietnam Tahun Depan

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • konarbaring
    started a topic F1 Kat Vietnam Tahun Depan

    F1 Kat Vietnam Tahun Depan

    Dah lama tak tengok F1, sebab bosan bila Michele Schumacher asik menang.heheh.

    Tahun lepas pun last malaysia organize F1, so tinggal singapore n tahun depan kat Hanoi pulak.

    Kalau tgk spec track. Memang menarik, depa ambik ciri2 menarik dari track2 popular seluruh dunia utk design track ni. Maybe ni boleh tarik balik interest kepada sukan ni.

    So jom pi Hanoi, layan F1

    Formula 1 announces Vietnam will host a grand prix for the first time in 2020, with a street race around the capital Hanoi.

  • konarbaring
    replied
    sekarang manufacturing depa naik. maybe sebab kos murah, itu pun takkan selamanya.tp good job depa dah ada kereta sendiri, so talent tempatan pun dah mula up.utk next wave pembangunan

    Leave a comment:


  • backpacker
    replied
    orang Malaysia banyak berbelanja kat sana sekarang terutama beli kain baju

    Leave a comment:


  • konarbaring
    replied
    Originally posted by chempedak View Post
    nampaknye negara Vietnam semakin maju, kilang pun dah banyak berpindah ke sana
    vietnam dah ada kereta nasional tu.design pun menarik

    Leave a comment:


  • cocoberry
    replied
    Tak suka waktu tu..habis sabtu dah ahad menunggu F1

    Leave a comment:


  • mykancilLtoS
    replied
    Originally posted by konarbaring View Post
    Dah lama tak tengok F1, sebab bosan bila Michele Schumacher asik menang.heheh.

    Tahun lepas pun last malaysia organize F1, so tinggal singapore n tahun depan kat Hanoi pulak.

    Kalau tgk spec track. Memang menarik, depa ambik ciri2 menarik dari track2 popular seluruh dunia utk design track ni. Maybe ni boleh tarik balik interest kepada sukan ni.

    So jom pi Hanoi, layan F1
    Setuju, dulu race day je mesti mengadap tv..sanggup tengok sampai abis

    Leave a comment:


  • chempedak
    replied
    nampaknye negara Vietnam semakin maju, kilang pun dah banyak berpindah ke sana

    Leave a comment:


  • BeruangKutub
    replied
    Ooo dah ke hanoi pulak F1 ye

    Leave a comment:

Working...
X