Announcement

Collapse
No announcement yet.

F1 Kat Vietnam Tahun Depan

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • F1 Kat Vietnam Tahun Depan

    Dah lama tak tengok F1, sebab bosan bila Michele Schumacher asik menang.heheh.

    Tahun lepas pun last malaysia organize F1, so tinggal singapore n tahun depan kat Hanoi pulak.

    Kalau tgk spec track. Memang menarik, depa ambik ciri2 menarik dari track2 popular seluruh dunia utk design track ni. Maybe ni boleh tarik balik interest kepada sukan ni.

    So jom pi Hanoi, layan F1

    Formula 1 announces Vietnam will host a grand prix for the first time in 2020, with a street race around the capital Hanoi.

  • #2
    Ooo dah ke hanoi pulak F1 ye

    Comment


    • #3
      nampaknye negara Vietnam semakin maju, kilang pun dah banyak berpindah ke sana

      Comment


      • #4
        Originally posted by konarbaring View Post
        Dah lama tak tengok F1, sebab bosan bila Michele Schumacher asik menang.heheh.

        Tahun lepas pun last malaysia organize F1, so tinggal singapore n tahun depan kat Hanoi pulak.

        Kalau tgk spec track. Memang menarik, depa ambik ciri2 menarik dari track2 popular seluruh dunia utk design track ni. Maybe ni boleh tarik balik interest kepada sukan ni.

        So jom pi Hanoi, layan F1
        Setuju, dulu race day je mesti mengadap tv..sanggup tengok sampai abis

        Comment


        • #5
          Tak suka waktu tu..habis sabtu dah ahad menunggu F1

          Comment


          • #6
            Originally posted by chempedak View Post
            nampaknye negara Vietnam semakin maju, kilang pun dah banyak berpindah ke sana
            vietnam dah ada kereta nasional tu.design pun menarik

            Comment


            • #7
              orang Malaysia banyak berbelanja kat sana sekarang terutama beli kain baju

              Comment


              • #8
                sekarang manufacturing depa naik. maybe sebab kos murah, itu pun takkan selamanya.tp good job depa dah ada kereta sendiri, so talent tempatan pun dah mula up.utk next wave pembangunan

                Comment

                Working...
                X