Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kena Saman Dah Boeing

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • konarbaring
    started a topic Kena Saman Dah Boeing

    Kena Saman Dah Boeing

    Bagus juga kena saman, supaya korek sampai lubang cacing.

    kerosakan dah report 4 x, tapi still bagi kapal terbang tu digunakan juga.

    Dengar kata banyak kapal terbang sama company lain pun tengah guna. harap-harap hold dulu sehingga semua confirm selamat.
    The $100,000 suit alleges Boeing failed to adequately inform pilots about a stall-prevention feature in the 737-Max that crashed Oct. 29, killing 189.

  • konarbaring
    replied
    Originally posted by konarbaring View Post
    100k usd tu celah gigi je tu utk depa. kena mintak banyak sikit. 2 billion baru berbaloi. pernah dulu company chip maker utk kereta kena saman billion kt us, sebb pendawa berjaya buktikan bug dlm cip sebabkan kemalangan.untung berapa tahun tu.
    rasanya GM kot yg kena saman billion hari tu.giler banyak

    Leave a comment:


  • BeruangKutub
    replied
    wow ... benda hidup dan mati ni takleh buat main main

    Leave a comment:


  • konarbaring
    replied
    Originally posted by imrankhalid View Post
    100k UsD je ke samannya? Awat sikit sangat
    peguam dia tak power tu..heheh

    Leave a comment:


  • imrankhalid
    replied
    100k UsD je ke samannya? Awat sikit sangat

    Leave a comment:


  • konarbaring
    replied
    100k usd tu celah gigi je tu utk depa. kena mintak banyak sikit. 2 billion baru berbaloi. pernah dulu company chip maker utk kereta kena saman billion kt us, sebb pendawa berjaya buktikan bug dlm cip sebabkan kemalangan.untung berapa tahun tu.

    Leave a comment:


  • cocoberry
    replied
    Patut ambik tindakan yang wajar..pembelaan kepada mangsa2

    Leave a comment:


  • mykancilLtoS
    replied
    Yes, memang patut pun..ambil tindakan yang wajar

    Leave a comment:


  • PinkyStar
    replied
    risau pulak nak naik flight minggu depan ni huhuhu

    Leave a comment:


  • konarbaring
    replied
    Originally posted by chempedak View Post
    bagus juga..kadang-kadang safety issue diambil mudah
    itulah takut plak, nak2 kalau cheap airline ni. kot-kot nak save budget.

    Leave a comment:


  • chempedak
    replied
    bagus juga..kadang-kadang safety issue diambil mudah

    Leave a comment:

Working...
X