Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kena Saman Dah Boeing

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kena Saman Dah Boeing

    Bagus juga kena saman, supaya korek sampai lubang cacing.

    kerosakan dah report 4 x, tapi still bagi kapal terbang tu digunakan juga.

    Dengar kata banyak kapal terbang sama company lain pun tengah guna. harap-harap hold dulu sehingga semua confirm selamat.
    The $100,000 suit alleges Boeing failed to adequately inform pilots about a stall-prevention feature in the 737-Max that crashed Oct. 29, killing 189.

  • #2
    bagus juga..kadang-kadang safety issue diambil mudah

    Comment


    • #3
      Originally posted by chempedak View Post
      bagus juga..kadang-kadang safety issue diambil mudah
      itulah takut plak, nak2 kalau cheap airline ni. kot-kot nak save budget.

      Comment


      • #4
        risau pulak nak naik flight minggu depan ni huhuhu

        Comment


        • #5
          Yes, memang patut pun..ambil tindakan yang wajar

          Comment


          • #6
            Patut ambik tindakan yang wajar..pembelaan kepada mangsa2

            Comment


            • #7
              100k usd tu celah gigi je tu utk depa. kena mintak banyak sikit. 2 billion baru berbaloi. pernah dulu company chip maker utk kereta kena saman billion kt us, sebb pendawa berjaya buktikan bug dlm cip sebabkan kemalangan.untung berapa tahun tu.

              Comment


              • #8
                100k UsD je ke samannya? Awat sikit sangat

                Comment


                • #9
                  Originally posted by imrankhalid View Post
                  100k UsD je ke samannya? Awat sikit sangat
                  peguam dia tak power tu..heheh

                  Comment

                  Working...
                  X