Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kena Saman Dah Boeing

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kena Saman Dah Boeing

    Bagus juga kena saman, supaya korek sampai lubang cacing.

    kerosakan dah report 4 x, tapi still bagi kapal terbang tu digunakan juga.

    Dengar kata banyak kapal terbang sama company lain pun tengah guna. harap-harap hold dulu sehingga semua confirm selamat.
    The $100,000 suit alleges Boeing failed to adequately inform pilots about a stall-prevention feature in the 737-Max that crashed Oct. 29, killing 189.

  • #2
    bagus juga..kadang-kadang safety issue diambil mudah

    Comment


    • #3
      Originally posted by chempedak View Post
      bagus juga..kadang-kadang safety issue diambil mudah
      itulah takut plak, nak2 kalau cheap airline ni. kot-kot nak save budget.

      Comment


      • #4
        risau pulak nak naik flight minggu depan ni huhuhu

        Comment


        • #5
          Yes, memang patut pun..ambil tindakan yang wajar

          Comment


          • #6
            Patut ambik tindakan yang wajar..pembelaan kepada mangsa2

            Comment


            • #7
              100k usd tu celah gigi je tu utk depa. kena mintak banyak sikit. 2 billion baru berbaloi. pernah dulu company chip maker utk kereta kena saman billion kt us, sebb pendawa berjaya buktikan bug dlm cip sebabkan kemalangan.untung berapa tahun tu.

              Comment


              • #8
                100k UsD je ke samannya? Awat sikit sangat

                Comment


                • #9
                  Originally posted by imrankhalid View Post
                  100k UsD je ke samannya? Awat sikit sangat
                  peguam dia tak power tu..heheh

                  Comment


                  • #10
                    wow ... benda hidup dan mati ni takleh buat main main

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by konarbaring View Post
                      100k usd tu celah gigi je tu utk depa. kena mintak banyak sikit. 2 billion baru berbaloi. pernah dulu company chip maker utk kereta kena saman billion kt us, sebb pendawa berjaya buktikan bug dlm cip sebabkan kemalangan.untung berapa tahun tu.
                      rasanya GM kot yg kena saman billion hari tu.giler banyak

                      Comment

                      Working...
                      X