Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ape aktiviti menarik untuk orang tua di Cameron Highland

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ape aktiviti menarik untuk orang tua di Cameron Highland

    Salam semua.

    Any idea untuk aktiviti di Cameron Highland for older people?

  • #2
    minum kopi jelah bang, rehat2 tgk pokok teh.heeh...

    Comment


    • #3
      Melihat pemandangan yang indah di ladang boh..minum teh sambil makan scone.

      Comment


      • #4
        ladang boh kena jalan jauh.kesian orang tua nak naik bukit.

        Comment


        • #5
          Originally posted by konarbaring View Post
          ladang boh kena jalan jauh.kesian orang tua nak naik bukit.
          Kalau orang tua/OKU bleh bawak kereta sampai atas ...tapi jalanraya nak kesana ,,,sempit mak aiii

          Comment


          • #6
            Originally posted by radhiahjalal View Post
            Melihat pemandangan yang indah di ladang boh..minum teh sambil makan scone.
            best ni sambil layan scone

            Comment


            • #7
              Originally posted by BeruangKutub View Post

              Kalau orang tua/OKU bleh bawak kereta sampai atas ...tapi jalanraya nak kesana ,,,sempit mak aiii
              ok jugak tu..kalau naik hilux. ke ford ranger ke..sesuai la kot naik ke ladang teh tu..

              Comment


              • #8
                Makan sambil menghirup udara yang segar bagai di oversea ...

                Comment


                • #9
                  tapi bila dah sampai atas tu kira puas hati gak la.sejukkkk....heheh. Cuma dah boring gi cameron. tak tau nak pegi mana dah

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by konarbaring View Post
                    tapi bila dah sampai atas tu kira puas hati gak la.sejukkkk....heheh. Cuma dah boring gi cameron. tak tau nak pegi mana dah
                    Mossy Forest ni dah pergi ...glamer kat Pelancong Luar ..tapi nak keatas tu mcm kena sewa 4wd tak sure ...

                    Click image for larger version

Name:	mos.jpg
Views:	1
Size:	18.5 KB
ID:	3182 Click image for larger version

Name:	walkways-built-in-the-mossy-forest-of-cameron-highlands_400x.progressive.jpg
Views:	1
Size:	54.2 KB
ID:	3183

                    Comment

                    Working...
                    X