Announcement

Collapse
No announcement yet.

10 destinasi bahaya untuk dilawati

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 10 destinasi bahaya untuk dilawati

    10 tempat yang di listkan sebagai destinasi bahaya untuk pelancong.

    1. Peru. Western South America

    2. Bangkok, Thailand

    3. Rio de Janeiro, Brazil

    4. Israel - orang Malaysia memang tak boleh pergi pun haha

    5. Bogotá, Colombia

    6. Mumbai, India

    7. Haiti and Dominican Republic

    8. Cape Town, South Africa

    9. Acapulco, Mexico

    10. Pattaya Elephant Kingdom, Thailand

    Source: https://www.youtube.com/watch?v=0OvvhucwSWA

  • #2
    cape town macam pernah masuk drama je, pun tk selamat eh.

    Comment


    • #3
      hahaha drama melayu ea? mmg kt sana atau berlakon kt malaysia je hahaha..xtau la kan..tp ikt video tu kata bahaya la..but diaorg ni kadang buat video pun tak sure sahih ke tak..kot main petik je

      Comment


      • #4
        Bangkok ape yang bahayanya? macam biasa je orang travel ke Bangkok

        Comment


        • #5
          Originally posted by cocoberry View Post
          Bangkok ape yang bahayanya? macam biasa je orang travel ke Bangkok
          Kena tgk ceta hangover 3 ..haha

          Comment


          • #6
            Originally posted by KucingKelabu View Post
            hahaha drama melayu ea? mmg kt sana atau berlakon kt malaysia je hahaha..xtau la kan..tp ikt video tu kata bahaya la..but diaorg ni kadang buat video pun tak sure sahih ke tak..kot main petik je
            heheh...takye gak...tah mana2 kata cape town...tah2 old town ipoh...heheh

            Comment


            • #7
              Ye lah dah pelancong kena la berhati hati .... kadang kena kenali juga selok belok tmpat nak pergi ...adat resam etc ...

              Comment


              • #8
                kena elak nampak mcm pelancong kaya...hehe, kalo tak, mmg mengundang sesuatu la.....hati2,

                Comment

                Working...
                X