Announcement

Collapse
No announcement yet.

Perarakan Merdeka 2018 Putrajaya

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Perarakan Merdeka 2018 Putrajaya

    Macam menarik nak pergi, dah lama tak pergi tengok orang berbaris, kereta kebal. Kali ni buat kt putrajaya sure lagi menarik.

    Banyak scene kalau rajin nak buat street photography.

    Inilah barisan kita....lalalalla....

  • #2
    suka tengok barisan tentera, smart dan gagah betul!

    Comment


    • #3
      Sebelum ni tak pernah buat di putrajaya kan? sure best la kali ni..jom pegi

      Comment


      • #4
        Originally posted by mykancilLtoS View Post
        Sebelum ni tak pernah buat di putrajaya kan? sure best la kali ni..jom pegi
        pernah sekali kalo tak salah, rasanya dah 18 tahun kot.

        Comment


        • #5
          The perarakan was so amazing..seen it on tv..

          Comment


          • #6
            Even though tengok kt tv..tapi perasaan nya macam lqin

            Comment


            • #7
              Originally posted by mykancilLtoS View Post
              Even though tengok kt tv..tapi perasaan nya macam lqin
              yelah, kerajaan baru. rasa lain skit pun jugak

              Comment


              • #8
                Ape yang lain ek..

                Comment

                Working...
                X