Announcement

Collapse
No announcement yet.

Shawl untuk travel yang best

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Shawl untuk travel yang best

    Guys, especially yang perempuan2 dalam ni, apa cadangan nak bagi hadiah kt wife tudung.

    Nak cari yang senang untuk dia bawak travel since kadang dia merungut malas nak iron la tudung takdela hahah...

    Ada idea apa jenis tudung nak belikan untuk dia?

  • #2
    Ada. bawal swarovski hhahah. Atau yang ok lagi yang jenis kain wrinkle tu. tu murah jela.

    Comment


    • #3
      Haahaa..kalau tudung tak payah iron, pakai pulak tak jadi..belit tak kene..sama aje..lepas tu tak nampak cantik la. Hmmmm perempuan

      Comment


      • #4
        Tudung saji je lah camtu ...

        Comment


        • #5
          Nak ke jalan dengan isteri yang pakai tudung saji...hahahaha

          Comment


          • #6
            Originally posted by KucingKelabu View Post
            Tudung saji je lah camtu ...
            Yang ni lawak..lol

            Comment


            • #7
              Originally posted by radhiahjalal View Post
              Nak ke jalan dengan isteri yang pakai tudung saji...hahahaha
              Baru macam Samurai hahah ...

              Comment


              • #8
                Originally posted by BeruangKutub View Post

                Baru macam Samurai hahah ...
                ... Sesuai kalau gi melancong ke Jepun

                Comment


                • #9
                  Click image for larger version

Name:	girl-samurai-costume-260nw-1049412923.jpg
Views:	1
Size:	28.8 KB
ID:	2411
                  Hehe ...

                  Comment


                  • #10
                    Hahahaha...

                    Comment


                    • #11
                      Hahaah kang ade yang pakai camtu sungguh...baru haru...

                      Comment


                      • #12
                        Its good to give hadiah to wife and for Muslim wife can be special. I also give to my wife a piece of scarf from

                        Tudung

                        Comment

                        Working...
                        X