Announcement

Collapse
No announcement yet.

Day trip di bulan Ramadhan

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Day trip di bulan Ramadhan

    Guys nak tanya sikit ni. Bulan ramadhan ni, ada cadangan tak kalau nak buat day trip yang tak memenatkan?

    Cuti sekolah weh seminggu bulan puasa ni, nk bawak anak2 jalan pun xde idea.

    Any idea?

  • #2
    Cuti sekolah tu nak bawak anak jalan ke? Day trip bulan pose memang penat..either travel early morning..or lewatkan ke berbuka puasa..anak2 tak penat le tido dalam kete..driver la yg letih..huhu

    Comment


    • #3
      Kita selalu membataskan aktiviti di bulan puasa kan..patutnye kene jalan terus seperti biasa..huhu

      Comment


      • #4
        Originally posted by imrankhalid View Post
        Cuti sekolah tu nak bawak anak jalan ke? Day trip bulan pose memang penat..either travel early morning..or lewatkan ke berbuka puasa..anak2 tak penat le tido dalam kete..driver la yg letih..huhu
        hahah...macam nak bagi diaorg biasakan berjalan/aktiviti tapi yang tak berat la..maybe half day je kt luar ke...biasakan diri nanti dia dah set pulak puasa je duduk rumah rehat


        Comment


        • #5
          boleh la kalo buat trip tempat -tempat indoor mcm 3d theme park ke, muzium ke..tak la penat sangat berbanding outdoor.

          Comment


          • #6
            Memang pun..kite yang dewasa pun jadi gitew..bile puasa je, terus berehat..malam baru kalut buat keje

            Comment


            • #7
              Tapi musim sekarang macam tak sesuai la nak jalan ...kejap panas sangat .... kejap hujan lebat giler ..susah nak plan ...duk umah je la layan TV

              Comment

              Working...
              X