Announcement

Collapse
No announcement yet.

Day Trip to Singapore

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Day Trip to Singapore

    Bace ni..macam best..murah pulak tu..trip dr KL Sentral ke Singapore during weekend..awesome..macam nak try la..

  • #2
    RM135 per pax is cheap..tapi kalau bawak anak2 bawah 5 tahun, mungkin tak berapa sesuai..unless anak2 korang tahan lasak..kalau tak, confirm meragam la..but untuk yang bujang or couples yang belum ade anak, ok lah

    Comment


    • #3
      Shoping kat Mustafa tu mmg best ... macm mcm murah ..

      Comment


      • #4
        Ala-ala Mydin kan Mustafa tu? semua barang ade..

        Comment


        • #5
          Ade banyak travel tour yang sediakan perkhidmatan ke singapore dari JB..yang ni antaranya
          Pakej Universal Studios Singapore (USS) yang lengkap dan pelbagai pakej di Singapore juga ditawarkan dengan harga yang berpatutan.

          Comment


          • #6
            yup..there is a lot..cume nak kene pandai pilih je..memang lebih jimat kalau overnight di JB berbanding Singapore

            Comment


            • #7
              Originally posted by KucingKelabu View Post
              Shoping kat Mustafa tu mmg best ... macm mcm murah ..
              Haah kalau perfume murah , kalau merayau kat situ mau satu hari baru habis ...besau sangat kompleksnya

              Comment


              • #8
                I am looking for a USS package from JB to Singapore..tolong bagi cadangan sesiapa yang ada pengalaman

                Comment


                • #9
                  Originally posted by cocoberry View Post
                  I am looking for a USS package from JB to Singapore..tolong bagi cadangan sesiapa yang ada pengalaman
                  Package tak pernah , tapi dari JB pernah pergi naik Train/Taxi masuk ke Singapore lepas tu amik taxi ke MRT yang terdekat trus berhenti kat area Sentosa tu ..dari situ dah senang nak ke USS ..

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by cocoberry View Post
                    I am looking for a USS package from JB to Singapore..tolong bagi cadangan sesiapa yang ada pengalaman
                    Boleh google je..ade banyak agent yg sediakan bas & tiket masuk ke USS

                    Adult rm250
                    Child rm200

                    Price inclusive transport and entry ticket

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by imrankhalid View Post

                      Boleh google je..ade banyak agent yg sediakan bas & tiket masuk ke USS

                      Adult rm250
                      Child rm200

                      Price inclusive transport and entry ticket
                      Wahhh...ni kira murah juga la kan sbb termasuk transportation...

                      Comment


                      • #12
                        Cool..thanks imrankhalid

                        Comment

                        Working...
                        X