Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tube Hotel

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Tube Hotel

    Rasanya kalau ada tube hotel kat TBS n Kl sentral ni pun bagus, Ramai traveller yang tidur je kt sudut2. Kalau ada proper seleping area yang selamat nampak lebih kemas n maybe lebih ramai akan gunakan perkihmatan tu. KLIA2 dah ada.

  • #2
    Yerp agree..for ladies, memang terbaik kalau ade

    Comment


    • #3
      Originally posted by cocoberry View Post
      Yerp agree..for ladies, memang terbaik kalau ade
      yup. terutama utk ladies. safety first

      Comment


      • #4
        Menarik sangat cadangan ni..saya sokong

        Comment


        • #5
          sleeping pod pun dah ok kalo ada.

          Comment


          • #6
            Originally posted by backpacker View Post
            sleeping pod pun dah ok kalo ada.
            sleeping pod ok gak, simple.

            Comment

            Working...
            X