Announcement

Collapse
No announcement yet.

Shopping Di Seksyen 7 Shah Alam

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Shopping Di Seksyen 7 Shah Alam

    2 hari ni kursus kt seksyen 7 ni.

    penuh tempat ni dengan segala butik2 tudung, jubah, cosmetic local brand. Kalau bawak orang rumah sure rambang mata.hahah

    calaqisya, bella ammara, segala lah.

    rasanya time nak raya mau jam jalan2 kat sini.

    ada yg pernah pergi?

  • #2
    Jakel pun kat situ

    Comment


    • #3
      But, those boutique can be accessed online..i choose online shopping..easier and faster..cuma yang tak best nya i cant 'belek' the material of the clothes la..hmmmm what to do..nak ber jem-jem di situ memang tidak la..

      Comment


      • #4
        Tempat ni kalau wife ajak, memang saya tepis, elak..keluar semua bunga2 silat..hahahaha

        Comment


        • #5
          Originally posted by mykancilLtoS View Post
          Tempat ni kalau wife ajak, memang saya tepis, elak..keluar semua bunga2 silat..hahahaha
          hahahaha....agak sukar nak dielek kalau dah sampai.one stop solution for wife emotion n well being

          Comment


          • #6
            bagus @konarbaring.. hihihihh

            Comment


            • #7
              Originally posted by konarbaring View Post

              hahahaha....agak sukar nak dielek kalau dah sampai.one stop solution for wife emotion n well being
              sekali sekala kan..bukan hari2. hehe

              Comment


              • #8
                Originally posted by backpacker View Post

                sekali sekala kan..bukan hari2. hehe
                heheh...time nak raya je kot. Tp tgk kt situ, mcm hari2 hari raya je..hahahah

                Comment

                Working...
                X