Announcement

Collapse
No announcement yet.

Desa Cattle Diary farm

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • backpacker
    started a topic Desa Cattle Diary farm

    Desa Cattle Diary farm

    seperti di New Zealand!

  • KucingKelabu
    replied
    Satu hari dah cukup , tapi kalau dapat tido semalam lagi syok , merasa bilik hawa dingin tanpa aircond

    Leave a comment:


  • imrankhalid
    replied
    Berapa hari yang dicadangkan untuk stay kt Cattle Farm ni?

    Leave a comment:


  • KucingKelabu
    replied
    Originally posted by backpacker View Post

    kalau kat sebelah Semenanjung ada macam ni pun lagi best. dekat sikit nak pergi
    Ada kampung New Zealand kat Pahang ... hahaha nama je la kot ..

    Click image for larger version

Name:	Kampung-New-Zealand.jpg
Views:	1
Size:	194.2 KB
ID:	1814

    Leave a comment:


  • backpacker
    replied
    Originally posted by KucingKelabu View Post
    Syok kena memang kena pergi, makan aiskrim fresh sambil layan scenery yang sangat cantik
    kalau kat sebelah Semenanjung ada macam ni pun lagi best. dekat sikit nak pergi

    Leave a comment:


  • KucingKelabu
    replied
    Syok kena memang kena pergi, makan aiskrim fresh sambil layan scenery yang sangat cantik

    Leave a comment:


  • backpacker
    replied
    fresh local diary product. we must proud of it

    Leave a comment:


  • imrankhalid
    replied
    Me too..lets booking for the air ticket.

    Leave a comment:


  • radhiahjalal
    replied
    Beautiful scenery. My planning is end of 2018.

    Leave a comment:

Working...
X