Announcement

Collapse
No announcement yet.

Desa Cattle Diary farm

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Desa Cattle Diary farm

    seperti di New Zealand!

  • #2
    Beautiful scenery. My planning is end of 2018.

    Comment


    • #3
      Me too..lets booking for the air ticket.

      Comment


      • #4
        fresh local diary product. we must proud of it

        Comment


        • #5
          Syok kena memang kena pergi, makan aiskrim fresh sambil layan scenery yang sangat cantik

          Comment


          • #6
            Originally posted by KucingKelabu View Post
            Syok kena memang kena pergi, makan aiskrim fresh sambil layan scenery yang sangat cantik
            kalau kat sebelah Semenanjung ada macam ni pun lagi best. dekat sikit nak pergi

            Comment


            • #7
              Originally posted by backpacker View Post

              kalau kat sebelah Semenanjung ada macam ni pun lagi best. dekat sikit nak pergi
              Ada kampung New Zealand kat Pahang ... hahaha nama je la kot ..

              Click image for larger version

Name:	Kampung-New-Zealand.jpg
Views:	1
Size:	194.2 KB
ID:	1814

              Comment


              • #8
                Berapa hari yang dicadangkan untuk stay kt Cattle Farm ni?

                Comment


                • #9
                  Satu hari dah cukup , tapi kalau dapat tido semalam lagi syok , merasa bilik hawa dingin tanpa aircond

                  Comment

                  Working...
                  X