Announcement

Collapse
No announcement yet.

Apa yang menarik di Georgetown untuk pelancong luar

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Apa yang menarik di Georgetown untuk pelancong luar

    Ada berkenalan dengan orang dari Nigeria. Dia tanye apa yang best kt georgetown.

    Kalau orang Msia tu boleh la ckp pasal makan2 yang best. Orang dari luar negara ni nak tau ape best pun tatau nak cakap camne hahah...

    Any idea?

  • #2
    Maybe attraction places..like taman negara, penang hills..kot

    Comment


    • #3
      Foreigner ni biasanya nak sightseeing..and certain also food hunting..kene cite tempat menarik dulu la..then baru cite food

      Comment


      • #4
        ataupun local culture macam aktiviti sawah padi ke, atau aktiviti ritual

        Comment


        • #5
          Good info guys.

          Comment


          • #6
            naik basikal pegi selfie dgn mural kt bangunan lama

            Comment


            • #7
              Originally posted by chempedak View Post
              ataupun local culture macam aktiviti sawah padi ke, atau aktiviti ritual
              penang ada ke sawah padi?

              Comment


              • #8
                Hotel kat Georgetown pulak macam mana ? tempt tarikan perlancong ni selalu mahal dan pack .... ada suggestion hotel menarik ??

                Comment


                • #9
                  Hotel kt georgetown, byk je utk bbackpackers..harga ok ..tourist suke je hotel macam ni..

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by radhiahjalal View Post
                    Hotel kt georgetown, byk je utk bbackpackers..harga ok ..tourist suke je hotel macam ni..
                    aah, kt lorong2 tu ada. kalo nk dorm pun ada rasanya.lagi jimat

                    Comment


                    • #11
                      makan mesti superb penang kan ? mana best yg paling latest ... hahah tukar tukar penang ni tmpat makan top top ..

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by BeruangKutub View Post
                        makan mesti superb penang kan ? mana best yg paling latest ... hahah tukar tukar penang ni tmpat makan top top ..
                        bnayak org cari pesembur, time2 panas mcm ni elok layan cendol kt area komtar

                        Comment

                        Working...
                        X