Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mee Rebus Faisol

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mee Rebus Faisol

    Hari ni try makan dekat kedai Mee Rebus Faisol, sebelah Balai Polis Sungai Dua. Kedai kecik je, tepi jalan. Memang sedap!

    Mee dia simple je ada udang seekor dan hirisan daging. Selalunya makan mee rebus xde udang, maybe sbb Sungai Dua ni memang terkenal dengan mi udang kot hahah.

    Serious sedap.
    Gambar google search

  • #2
    kena balik Penang selalu la mcmni..hihi

    Comment


    • #3
      Selalu macam ni kan..kedai biasa-biasa, tpi food delicious

      Comment


      • #4
        Agaknya blila dah ramai, kualiti dah tak sama..

        Comment


        • #5
          brapa rm ni?

          Comment


          • #6
            Originally posted by radhiahjalal View Post
            Agaknya blila dah ramai, kualiti dah tak sama..
            Hahah selalu camtu la..tp ni baru je lagi pegi..so insyallah sedap lagi...

            Comment


            • #7
              Originally posted by konarbaring View Post
              brapa rm ni?
              Alamak lupa pulak berapa harga...dalam RM5 ke RM6 la rasanya..

              Comment

              Working...
              X