Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Habitat Bukit Bendera Penang

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • The Habitat Bukit Bendera Penang

    Macam best je..yang ni yg baru tu kan..
    The Habitat Bukit Bendera. Selain The Curtis Tree Top Walk yang baru dibuka menjadi tumpuan, persekitarannya yang nyaman dan dapat merasai panorama di...

  • #2
    Menarik ni mesti kena pergi bila balik ke Penang

    Comment


    • #3
      Sama macam Sedim Tree Top Walk yang kat Kulim ke ?

      Comment


      • #4
        Look alike, but this is more exciting with a beautiful panoramic an view.

        Comment


        • #5
          another reason to pay 4th visit , penang seems to have very good tourism planning. continuously adding new interesting places. even with limited spaces.

          Comment


          • #6
            Originally posted by konarbaring View Post
            another reason to pay 4th visit , penang seems to have very good tourism planning. continuously adding new interesting places. even with limited spaces.
            Agree with you konarbaring..everytime i go to Penang, i will go to a different places..

            Comment


            • #7
              Originally posted by radhiahjalal View Post

              Agree with you konarbaring..everytime i go to Penang, i will go to a different places..
              hope other state can learn something with penang, melaka, johor.they are quite aggressive promoting their tourism

              Comment


              • #8
                memang menarik !!

                Comment


                • #9
                  for time being, im avoiding public places in penang, HMFD. Better stay at home

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by konarbaring View Post
                    for time being, im avoiding public places in penang, HMFD. Better stay at home
                    sekarang dah mula merebak ke Kedah dan Perlis

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by backpacker View Post

                      sekarang dah mula merebak ke Kedah dan Perlis
                      in melaka also case is rising more than 50%.

                      Comment


                      • #12
                        Virus ni merebak dengan cepat

                        Comment


                        • #13
                          Tula tengok FB anak-anak kawan-kawan ramai jugak yang kena admit. Kesian.

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by KucingKelabu View Post
                            Tula tengok FB anak-anak kawan-kawan ramai jugak yang kena admit. Kesian.
                            paling kesian kalau baby yg kena. mmg menangis saja lah. Kalau susu badan saja lagi kesian. nnti lapar sebab sakit nk menyusu

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by konarbaring View Post

                              paling kesian kalau baby yg kena. mmg menangis saja lah. Kalau susu badan saja lagi kesian. nnti lapar sebab sakit nk menyusu
                              huhu .... hopefully virus ni cepat dapat penawarnya ..

                              Comment

                              Working...
                              X