Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sewa homestay area chenang ke kuah lagi ok?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • RedVios
    started a topic Sewa homestay area chenang ke kuah lagi ok?

    Sewa homestay area chenang ke kuah lagi ok?

    hai geng. Nak tanye, antara chenang ngan kuah...kalu nk mencari homestay mana lagi ok ye.

    nak cari untuk family cuti raya cina nanti.

    kat mana yang makan mudah?

    lama dah tak g..dulu2 zaman budak2 je adela mak pak bawak

  • imrankhalid
    replied
    CNY baru ni..sesak oo Langkawi..orang g Langkawi..kami ke KL..lengang

    Leave a comment:


  • collectoffers
    replied
    I also prefer this.

    Leave a comment:


  • KucingKelabu
    replied
    Atau boleh try option yang pelik sikit ... pantai pasir hitam ke , gunung mat cincang ke ... asik kuah ngan chenang je :O

    Leave a comment:


  • radhiahjalal
    replied
    Saya Kuah..perempuan kan..senang la nak shopping...duk area cabe car best ooo...kikikiki 5 stars hotel & resorrt

    Leave a comment:


  • chempedak
    replied
    Originally posted by KucingKelabu View Post

    Chenang best jugak ...ada free duty juga dekat Aquarium tu ..tapi makan mahal bak ang ..ada toilet tu tak silap 50 sen ke RM1 sekali masuk ..yelah banyak perlancung kat situ

    Boleh cuba juga Pantai Tengah berdekatan Pantai Chenang ..kurang sikit pelancong ....
    takut nk dok pantai skang, banyak tsunami hehe

    Leave a comment:


  • KucingKelabu
    replied
    Originally posted by mykancilLtoS View Post
    Saya prefer cenang..nak tengok sunset la konon
    Chenang best jugak ...ada free duty juga dekat Aquarium tu ..tapi makan mahal bak ang ..ada toilet tu tak silap 50 sen ke RM1 sekali masuk ..yelah banyak perlancung kat situ

    Boleh cuba juga Pantai Tengah berdekatan Pantai Chenang ..kurang sikit pelancong ....

    Leave a comment:


  • mykancilLtoS
    replied
    Saya prefer cenang..nak tengok sunset la konon

    Leave a comment:


  • chempedak
    replied
    Saya prefer Kuah, sebab senang nak cari barang dan keperluan.

    Leave a comment:


  • KucingKelabu
    replied
    Kalau nak aktiviti Pantai amik kat Chenang ...ala-ala Bali/Phuket Street
    Kalau banyak nak Shoping dan Makan murah skit amik di Kuah ..

    Anyway Kuah - Chenang dalam 45minit naik kereta.

    Leave a comment:

Working...
X