Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sewa homestay area chenang ke kuah lagi ok?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sewa homestay area chenang ke kuah lagi ok?

    hai geng. Nak tanye, antara chenang ngan kuah...kalu nk mencari homestay mana lagi ok ye.

    nak cari untuk family cuti raya cina nanti.

    kat mana yang makan mudah?

    lama dah tak g..dulu2 zaman budak2 je adela mak pak bawak

  • #2
    Kalau nak aktiviti Pantai amik kat Chenang ...ala-ala Bali/Phuket Street
    Kalau banyak nak Shoping dan Makan murah skit amik di Kuah ..

    Anyway Kuah - Chenang dalam 45minit naik kereta.

    Comment


    • #3
      Saya prefer Kuah, sebab senang nak cari barang dan keperluan.

      Comment


      • #4
        Saya prefer cenang..nak tengok sunset la konon

        Comment


        • #5
          Originally posted by mykancilLtoS View Post
          Saya prefer cenang..nak tengok sunset la konon
          Chenang best jugak ...ada free duty juga dekat Aquarium tu ..tapi makan mahal bak ang ..ada toilet tu tak silap 50 sen ke RM1 sekali masuk ..yelah banyak perlancung kat situ

          Boleh cuba juga Pantai Tengah berdekatan Pantai Chenang ..kurang sikit pelancong ....

          Comment


          • #6
            Originally posted by KucingKelabu View Post

            Chenang best jugak ...ada free duty juga dekat Aquarium tu ..tapi makan mahal bak ang ..ada toilet tu tak silap 50 sen ke RM1 sekali masuk ..yelah banyak perlancung kat situ

            Boleh cuba juga Pantai Tengah berdekatan Pantai Chenang ..kurang sikit pelancong ....
            takut nk dok pantai skang, banyak tsunami hehe

            Comment


            • #7
              Saya Kuah..perempuan kan..senang la nak shopping...duk area cabe car best ooo...kikikiki 5 stars hotel & resorrt

              Comment


              • #8
                Atau boleh try option yang pelik sikit ... pantai pasir hitam ke , gunung mat cincang ke ... asik kuah ngan chenang je :O

                Comment


                • #9
                  I also prefer this.

                  Comment


                  • #10
                    CNY baru ni..sesak oo Langkawi..orang g Langkawi..kami ke KL..lengang

                    Comment

                    Working...
                    X