Announcement

Collapse
No announcement yet.

Jalan-Jalan Bukit Bintang

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Jalan-Jalan Bukit Bintang

    Ini pengalaman pertama berjalan-jalan di KL..kami menginap betul-betul di tengah-tangah kotaraya iaitu di Jalan Bukit Bintang..rupenya kawasan ini memang hidup di wkatu malam...ada banyak street buskers yang menyanyi..yang kami lihat adalah di depan mcd di lot 10. Nyanyian mereka dan muziknye sangat baik..ala-ala caliph buskers gitew..

    kemudian kami berjalan di sepanjang Jalan Alor..wowwww banyaknye kedai makan cina yang menghidangkan berbagai jenis makanan, ala thai, seafood and etc..memang untuk bangsa cina kerana makanan di sini memang tidak halal..tapi ada juga stall2 buah dan air buah, ais krim gelato, ais krim gulung dan pelbagai lah..memang sangat happening..kawasan ni adalah kawasan pelancong..so memag mahal la sikit harganya..standard pelancong..musang king pun ade..antara RM25-100 per pack..

    Nanti sya share kan gambar-gambar yang di ambil...memang gaya pelancong la kami di sini..ihihihihi

  • #2
    Bile duduk di KL tak pernah terfikir pun nak jalan KL..dah duk jauh dari KL barulah dapat berjalan di KL kan

    Comment


    • #3
      Tapi makanan nya tak halal la kalau mengikut pengamatan aku..

      Comment

      Working...
      X