Announcement

Collapse
No announcement yet.

99 Wonderland Selayang Park

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 99 Wonderland Selayang Park

    Tak pernah dengar langsung tempat ni..baru nak usha..ke tempat baru..jom cek it out dekat link bawah ni..tiket pun tak la mahal sangat ni..

    Malam lebih cantik of course..penuh dengan lampu-lampu

  • #2
    wow taman tema baru ni..jom kita serbu

    Comment


    • #3
      Asal baru je kene serbu ek...hehehe..banyak hiburan kan zaman sekarang ni

      Comment


      • #4
        Bile ke KL dah tak tahu nak p mana..hahahaha..macam dah jemu asyik ke tempat2 hiburan..zaman sekolah dulu..ke muzium, ke planetarium..tu je lah..

        Comment


        • #5
          ya betul, kena buat aktiviti outdoor banyak sikit mcm kita sekolah dulu, camping la..panjat gunung la,

          Comment

          Working...
          X