Announcement

Collapse
No announcement yet.

Menara Berkembar, KLCC

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Menara Berkembar, KLCC

    Apa yang menarik di sekitarnya? bukan setakat ada Suria KLCC (shopping mall) sahaja, tapi ada juga petrosains, aquaria, taman klcc (ade macam mini water park), skybridge..complete la..kalau jalan satu hari pun tak cukup...

    Buat la pilihan yang bijak..jangan la asyik ke mall sahaja..
    Klik Utk Tengok Tarikan Apa Ada di Menara Berkembar Petronas, KLCC Utk 2018 & Peta Ke Sini. Terbaik di JomJalan

  • #2
    yes, aquaria, terlupa kewujudannya..boleh gi try satu hari nanti.

    Comment


    • #3
      Aquaria the best, puas hati tengok jerung secara dekat

      Comment


      • #4
        Ade jerung feeding lagi..masa tu tahun 2012 rasenya..mesti sekarang dah ade macam2 lagi

        Comment


        • #5
          Originally posted by radhiahjalal View Post
          Ade jerung feeding lagi..masa tu tahun 2012 rasenya..mesti sekarang dah ade macam2 lagi
          dasyat gak tu, kena pakai baju diving ke>?

          Comment


          • #6
            Petrosains, bagus bawa anak2, tapi kena spend satu hari sebab tempat yang besar dan banyak aktiviti yg boleh dibuat

            Comment


            • #7
              tak pernah lagi naik sampai skybridge klcc tu. kena bayar ke kalau nak naik? boleh naik bila2 masa?

              Comment


              • #8
                Originally posted by konarbaring View Post

                dasyat gak tu, kena pakai baju diving ke>?
                bukan kita yang feeding la..ada staff siap dengan baju dive dan kelengkapan dive yang feeding tu

                Comment


                • #9
                  Originally posted by cocoberry View Post

                  bukan kita yang feeding la..ada staff siap dengan baju dive dan kelengkapan dive yang feeding tu
                  oo....patutla...hehe...rasa mcm bahaya gak bagi org biasa...nnti tak pasal2 kena ngap

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by MintTos View Post
                    tak pernah lagi naik sampai skybridge klcc tu. kena bayar ke kalau nak naik? boleh naik bila2 masa?
                    TIKET TERHAD:
                    Hanya 1,200 tiket dikeluarkan setiap hari. Anda perlu berbaris/menempah untuk mendapatkan tiket sebelum 8:30 pagi kerana tiket selalunya habis sebelum pukul 11 pagi.

                    Tempat mendapatkan tiket ?Alternatif Lain

                    Jangan menangis kalau tiket habis. Sebab kalau setakat nak rasa tengok KL dari tempat tinggi, anda boleh juga layan Skybox Menara KL. Harga tiket Skybridge

                    Warganegara 30 15 15
                    Pelancong Asing 85 35 45

                    Comment


                    • #11
                      Menarik gak skybridge ni..macam kene rase experience ni..baru boleh tau gayat ke tidak..have u ols heard about vertigo (Gayat tinggi)?

                      Comment


                      • #12
                        Thnaks radhiahjalal for skybridge highlight

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by radhiahjalal View Post

                          TIKET TERHAD:
                          Hanya 1,200 tiket dikeluarkan setiap hari. Anda perlu berbaris/menempah untuk mendapatkan tiket sebelum 8:30 pagi kerana tiket selalunya habis sebelum pukul 11 pagi.

                          Tempat mendapatkan tiket ?Alternatif Lain

                          Jangan menangis kalau tiket habis. Sebab kalau setakat nak rasa tengok KL dari tempat tinggi, anda boleh juga layan Skybox Menara KL. Harga tiket Skybridge

                          Warganegara 30 15 15
                          Pelancong Asing 85 35 45
                          haaa. mnarik ni.boleh gi try. dah bertahun2 duduk kl dulu tk pernah plak nk try..heheh

                          Comment

                          Working...
                          X