Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nasi Kerabu Panji Kota Bharu

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nasi Kerabu Panji Kota Bharu

    Mase trip ke KB baru ni..tak banyak pun local food yang i ols try..tapi satu ni memang best..Nasi Kerabu Panji KB..specialty diorang kambing bakar..juicy betul dagingnya..

    Boleh la try..i ols recommend..4.5 bintang
    Gambar tak boleh upload..dah lebih kuota katenya


    ​​​​​​​

  • #2
    Baru ni pun ramai yang balik KB dan up nasik kerabu ni.. sedap gila kot?

    Comment


    • #3
      Oh kat mana tu? ada la beberapa kali ke KB tapi tak pernah dpt rasa nasi kerabu sedap lagi...so far so so je..tak kena sangat dengan tekak

      Comment


      • #4
        Waze je nasi kerabu panji..confirm jupe ..best part ..nasi tak kaler biru ok..hahaha

        Comment

        Working...
        X