Announcement

Collapse
No announcement yet.

Homestay Kota Bharu

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Homestay Kota Bharu

    Hi geng..kalau nak cuti ke KB, accomodation senang tak? Hotel or Homestay? Mane pilhan korang..plan untuk cuti sekolah bulan mac. Tak pernah pegi pun KB ni...ape yang nenarik ye bagi anak-anak?

  • #2
    Saya pun tak pernah pegi lagi KB ni ..tak boleh nak share..sesape yang dah ade pengalaman? Boleh la sye dapat guide jugak

    Comment


    • #3
      homestay murah dan besar, kena cari superhost baru berbaloi. kadang2 homestay ala kadar je tapi rate sama macam yang superhost.

      Comment


      • #4
        Originally posted by backpacker View Post
        homestay murah dan besar, kena cari superhost baru berbaloi. kadang2 homestay ala kadar je tapi rate sama macam yang superhost.
        pilih superhost ye..tq backpacker

        Comment


        • #5
          Lain2 yang boleh recommend homestay kt KB

          Comment

          Working...
          X