Announcement

Collapse
No announcement yet.

Jom terjah Perlis

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Jom terjah Perlis

    Ok..ni updated tempat makan nak terjah kt perlis..memang best tau!
    NEGERI terkecil di utara tanah air ini punya rahsia makanan enaknya yang tersendiri. Mungkin tidak sukar untuk mencari kedai makan atau restoran yang menyajikan aneka makanan menepati selera anda. Jelajahlah negeri Perlis untuk menikmati pelbagai

  • #2
    ajommm..Perlismemang heaven tempat makan..banyak restoran dan gerai yang sedap. nak tambah, nasik kandar dekat area McD pun best jugak!

    Comment


    • #3
      Hari ni nak try warung tepi sawah la kat wang ulu tu..nanti i review ye u ols

      Comment

      Working...
      X